Semakin - Siti Sarah

Walau kau sakiti aku
Hati ini takkan rapuh
Mencintakanmu
Aku tak peduli
Walaupun berulang kali
Hati ini takkan mungkin
Membencimu
Sampai saat ini aku
Tak pernah mengerti
Resah ini selalu saja
Melekat di hati
Semakin jauh
Semakin aku rasakan
Betapa dekatnya dirimu
Dihatiku
Semakin benci
Semakin aku tak mampu
Hatiku tetap berkata
Mencintaimu
Ohhhhhh
Ku cuba fahami
Mengapa harus begini
Cinta ini takkan mungkin
Dipaksakan
Sampai saat ini aku
Tak pernah mengerti
Resah ini selalu saja
Melekat di hati
Semakin jauh
Semakin aku rasakan
Betapa dekatnya dirimu
Dihatiku
Semakin benci
Semakin aku tak mampu
Hatiku tetap berkata
Mencintaimu
Aku tak peduli

Mungkin - Melly Goeslaw

Hai peeps! Malam ni Izni nak post lagu, sorry actually dah pagi, still tak tidur walaupun esok kerja, baru siap buat notis berhenti kerja. Huhu. Dan pasal post raya AIDILFITRI tu, rasanya nanti hakak sekalikan dengan raya haji la uoll. Huhu. Lagu Mungkin ni OST drama Andainya Takdir 2. Suka sangat sebab tu post. Huhuhu. Padahal copy pasto saja. Hihi.

Nah liriknya. Best gak lagu ni, Melly Goeslaw nyanyi, one of fav singer la, ioll banyak suka lagu Melly ni.

Mungkin aku bisa bercinta dengan kamu
Kendati kata kata mu selalu
Menusuk jantung melukaiku

Mungkin ku mau memaafkan mu kembali
Demi cinta yang ada di hatiku
Meloloskanmu dari kata pisah

Mungkin sang fajar dan sayap-sayap burung patah
Menyaksikan kita berseteru
S'lalu tak pernah damai

Mungkin cintaku terlalu kuat dan menutupi
Jiwa yang dendam akan kerasmu
Sehingga kita bersama... mungkin

Mungkin ku mau memaafkan mu kembali
Demi cinta yang ada di hatiku
Meloloskanmu dari kata pisah
Mungkin

Mungkin ku mau memaafkan mu kembali
Demi cinta yang ada di hatiku
Meloloskanmu dari kata pisah

Mungkin sang fajar dan sayap-sayap burung patah
Menyaksikan kita berseteru
S'lalu tak pernah damai

Mungkin cintaku terlalu kuat dan menutupi
Jiwa yang dendam akan kerasmu
Sehingga kita bersama

Mungkin cintaku terlalu kuat dan menutupi
Jiwa yang dendam akan kerasmu
Sehingga kita bersama
Mungkin

Post lepas ni pun Izni post lagu.