Sure Friendzone!

Assalamua'laikum. Ada dalam satu post tu saya cerita tentang saya ada minat seseorang. Disebabkan dia kawan saya, saya akhirnya confess, hahaha, mula mula tu macam sedih juga sebab yelah dia macam nak explain sesuatu, tapi saya malas nak layan.

Satu hari saya ajak dia lepak, masa bulan 12 sebelum balik Kedah. Masa tu la, sembang sembang, masa tulah saya confirm gila kena 'friendzone', hahaha, sebab masa tu memang terkeluar dari mulut dia sendiri.

Malangnya, saya tak rasa sedih langsung. Mungkin sebab member kot. Hahaha.

Lepas tu saya tak ingat bila, saya ada kenal seseorang kat satu aplikasi ni, Plato namanya.

Kalau saya masih kawan ngan Platomate ni, nanti saya akan cerita ya, sebab haritu ada keluar sama.

Jumpa. Sebab universiti kami dekat ja. Jumpa kat bandarlah.

Okaylah. Tapi entahlah rasanya takkan lama. :')



No comments:

Post a Comment